Hans Dekker

Naam afbeelding
Hans is een ervaren onderwijsadviseur en projectmanager die scholen helpt om te komen tot uitdagend en doelgericht onderwijs. Onderwijs dat studenten uitdaagt en zorgt dat docenten hun professionele ruimte pakken. Met de vragen van de beroepspraktijk als leidend perspectief en de overtuiging om het talent van lerenden tot (verdere) bloei te brengen.
 
In zijn projecten slaagt hij erin om alle partijen die het onderwijs maken tot een productieve samenwerking te brengen. Dat kan zijn gericht op visie- of beleidsontwikkeling, om te komen tot een opleidingsontwerp maar Hans is zeker ook de juiste man voor de implementatie van een vernieuwing. Op opleidingsniveau of schoolbreed.
 
Zijn werkwijze is te typeren als: doelgericht, analytisch, bindend, uitdagend en energiek. In het bijzonder is Hans gericht op vraagstukken zoals flexibilisering van onderwijs, ketensamenwerking, docentprofessionalisering en verandermanagement binnen scholen. Natuurlijk binnen kaders, maar wel met het streven de volle ruimte te pakken en ontwikkelkansen te benutten.
Hans Dekker
Managing consultant
+31 6-22204966
Linkedin
Zoeken

Downloads

Socialize met CINOP