Nieuws

Jaren

CINOP aanwezig op Dé Managementconferentie IJzersterk2013

Naam afbeelding

05 april 2013

Op 10 en 11 april 2013 wordt de tweejaarlijkse managementconferentie in Hengelo gehouden en wel op een locatie die past bij Twente, De Gieterij van ROC van Twente.

Dé Managementconferentie IJzersterk georganiseerd door het Consortium voor Innovatie is uitgegroeid tot hét evenement voor roc’s, aoc’s, vakscholen en vmbo-scholen.

Creatief en actief
Vakgenoten en collega’s informeren elkaar over hun kennis, ervaringen en successen, maar natuurlijk ook over de valkuilen en struikelblokken. Dit betekent niet alleen een passieve aanwezigheid, maar er wordt een beroep gedaan op jóuw creatieve en actieve betrokkenheid.

Voor en door scholen
Dé Managementconferentie, waarbij +/-1000 deelnemers worden verwacht kent wederom het uitgangspunt “voor en door scholen”. 

Bijdrage CINOP
CINOP verzorgt samen met enkele roc's workshops:

Alie Kamphuis geeft samen Sebastienne van Oorschot (SintLucas) een workshop over project Eye. 

- Sandra Beugel is betrokken bij de workshop van Albert Jan Hoeve (Deltion College) over Focus op Vakmanschap en de herontwerptool.

- Rukiye Sarizeybek, directeur bij ROC Midden Nederland, houdt samen met Paul Steehouder een presentatie over het opnieuw positioneren van taal en rekenen.

- Alie Kamphuis is ook betrokken bij de workshop van het Deltion College over examinering.

Zoeken

Contactpersoon

 Alie Kamphuis
Alie Kamphuis
Managing consultant
06-22661663
 Sandra Beugel
Sandra Beugel
Managing consultant
06-51347470

Socialize met CINOP