Nieuws

Jaren

Workshop over herontwerp op CVI conferentie

Naam afbeelding

02 april 2014

Op donderdag 3 april verzorgt CINOP Advies met Nova College van 09.30-10.30 (zaal: Dexter 16) een workshop op de CVI conferentie in 's-Hertogenbosch. Dit is dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT 2014. In de sessie gaan we in op het gebruik van de herontwerptool die samen met Educator ontwikkeld is.

Intensiveren: je kunt er 150 uur bijplakken; beetje hier, beetje daar. Maar wil je dat? ROC Nova College kiest ervoor om bij het voldoen aan de nieuwe normen, zoveel mogelijk in te zetten op kwalitatief goed onderwijs.

Beginnen bij het KD dus: wat moet een cursist wanneer weten en kunnen, wanneer plan je de bpv en hoe sluit dat aan op het leren op school. Deze aanpak biedt teams veel ruimte voor inkleuring.

Het proces is ondersteund met de herontwerptool van Educator en CINOP. In de workshop komen ervaringen van Nova College aan bod met betrekking tot intensivering. Welke effecten kunnen we nu al zien in de diverse opleidingsplannen? Welke meerwaarde levert werken met de Herontwerptool op? Vervolgens wisselen we graag ervaringen uit.

Meer informatie
Zoeken

Contactpersoon

 Sandra Beugel
Sandra Beugel
Managing consultant
06-51347470

Socialize met CINOP