Nieuws

Jaren

Is uw herontwerp IHKS geslaagd?

Naam afbeelding

22 september 2017

Evaluatie Invoering Herziene Kwalificatiestructuur
Kwaliteit van onderwijs onder de loep

Binnen veel teams is de invoering van de herziene kwalificatiestructuur (iHKS) gebruikt als aanleiding om de kwaliteit van het onderwijs eens goed onder de loep te nemen. Hierbij ging het vaak om vragen als:

  • Hoe kunnen we ons curriculum laten aansluiten bij trends en ontwikkelingen in onze regio?
  • Hoe laten we het curriculum goed aansluiten bij onze studenten?
  • Welke visie hebben we op onderwijs, en hoe komt dat terug in onze opleidingen?

Alle scholen hebben nu minimaal één jaar ervaring met het werken met het nieuwe curriculum en de eisen die gelden vanuit de herziene kwalificatiestructuur. Een mooi moment om stil te staan en te reflecteren op de ervaringen.

Middels een enquête wil CINOP in kaart brengen op welke manier u en uw collega’s terugblikken op de invoering van de HKS; wat zijn de ervaringen en wat zegt dit over de beweging in de sector? Deelt u deze uitnodiging gerust met uw collegae. Hoe meer deelnemers de enquête invullen, hoe beter het beeld. 

De resultaten van deze peiling worden in oktober gedeeld.

De enquête richt zich op de voorbereiding, uitvoering en realisatie van de HKS voor één opleiding. Het invullen kost u circa 5 minuten. Voor het invullen van de enquête klikt u op onderstaande button.

De gegevens worden anoniem verwerkt. De enquête kan tot 30 september a.s. worden ingevuld. Wanneer u uw mailadres achterlaat, ontvangt u automatisch de opbrengsten van dit mini-onderzoek.

Zoeken

Contactpersoon

 Sandra Beugel
Sandra Beugel
Managing consultant
06-51347470
 Linda Medendorp
Linda Medendorp
Senior consultant
06-10015885

Socialize met CINOP