Nieuws

Jaren

Studenten gezocht voor Klas21

Naam afbeelding

07 september 2018

Op 4 oktober 2018 start ecbo met Klas21, een fictieve klas met zo’n 21 mbo-studenten. De studenten worden betrokken bij (de ontwikkeling van het instrument van) KOMPAS21 en ingezet als kennisverspreiders.

Wat gaan de studenten doen?

De studenten gaan korte vlogs maken waarin zij iets laten zien van hun eigen 21ste-eeuwse vaardigheden en hoe zij hieraan werken, bijvoorbeeld op school of op stage. Tijdens twee bijeenkomsten (een start- en eindbijeenkomst) komt Klas21 daadwerkelijk samen. Ze krijgen tijdens de startbijeenkomst een vlogtraining, kunnen alvast een prototype van het instrument KOMPAS21 testen en gaan samen al aan de slag met opdrachten. Tijdens de eindbijeenkomst laten zij aan elkaar en zo mogelijk ook aan anderen zien wat ze gedaan hebben.

Tussen de bijeenkomsten wordt de klas op afstand begeleid tijdens het werken aan de opdrachten. Via een digitaal platform zijn zij met elkaar in contact. De gehele klas staat onder leiding van Sara van Kesteren, trainer en adviseur over o.a. 21ste-eeuwse vaardigheden en voormalig mbo-docent.


Meld je aan op https://www.kompas21.nl/klas21/

Zoeken

Socialize met CINOP