Nieuws

Jaren

Internationale conferentie VN-proof hoger onderwijs

Naam afbeelding

06 oktober 2018

Expertisecentrum handicap + studie organiseert samen met de Hogeschool Utrecht en Universiteit Utrecht op maandag 19 en dinsdag 20 november 2018 een internationale conferentie over hoger onderwijs voor studenten met een beperking.

Hoe kunnen we ons onderwijs inclusiever maken, zodat zoveel mogelijk studenten mee kunnen doen? Actuele onderwerpen als studentenwelzijn, prestatiedruk en psychische klachten komen aan bod. Expertisecentrum handicap + studie wil tijdens deze conferentie samen met de deelnemers een verschil maken en weer een stap te zetten in het toegankelijker maken van hoger onderwijs voor studenten met een beperking. Zodat ook zij de studie van hun keuze kunnen volgen!

Het programma en beschrijvingen van de deelsessies staan op de site met good practices en interessante onderzoeken uit binnen- en buitenland. De voertaal is Engels.Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden opent op maandag 19 november met een toespraak het internationale congres van Expertisecentrum handicap + studie in Utrecht. Lees meer

Lees meer

Zoeken

Contactpersoon

 Marian de Groot
Marian de Groot
Managing consultant
06-12509670
 Elke van Doorn
Elke van Doorn
Kennisverspreider
06-54675594

Socialize met CINOP