Nieuws

Jaren

Terugblik netwerkbijeenkomst: Wat is een hybride leeromgeving voor jou?

Naam afbeelding

23 februari 2019

Op 30 januari jl. heeft de netwerkbijeenkomst ‘Ontwerpvraagstukken in het mbo: de diversiteit van hybride leeromgevingen’ plaatsgevonden. Een volle zaal! In totaal waren er elf roc’s uit het hele land vertegenwoordigd om hun voorbeelden en vragen te delen met anderen: Waar begin je? Hoe vind je de juiste partner? Wat zijn de do’s en dont’s? Hoe bouw je een duurzame relatie op met bedrijven uit de regio?

Na het praktijkvoorbeeld gepresenteerd door Ellen van der Paauw van Asito zijn we in twee gespreksrondes uit elkaar gegaan. De deelnemers zijn met elkaar in gesprek gegaan over flexibilisering van het onderwijs en een hybride leeromgeving.

Aan een andere gesprekstafel hebben de deelnemers kennisgemaakt met een hulpmiddel in het ontwerpproces: ‘Van wens naar werkelijkheid: Een hybride leeromgeving’. De hulpvragen helpen u om het nut en de noodzaak te bepalen van een hybride leeromgeving en wat voor jullie de kenmerken zijn. Binnenkort kunt u dit hulpmiddel via onze nieuwe website aanvragen.

We kijken samen met de deelnemers terug op een geslaagde middag!

Bent u ook benieuwd? Houd de nieuwsbrief in de gaten voor een mogelijke vervolgbijeenkomst.

Zoeken

Contactpersoon

 Raisa van Winden
Raisa van Winden
Consultant
06-10970910
 Alieke Hofland
Alieke Hofland
Onderzoeker
06-10533747
 Janneke Wennekes
Janneke Wennekes
Consultant
06-10015882

Socialize met CINOP