Agenda

januari 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Onderwijs slim inrichten

03 juni 2013

Veel scholen zijn momenteel druk bezig met het maken van de vertaalslag van alle maatregelen van Focus op Vakmanschap naar hun onderwijs. Op de studiedag ‘Onderwijs Slim inrichten’ gaan we dieper in op het traject van herontwerpen van onderwijs; welke stappen zijn belangrijk? Welke tips en tricks zijn er om intensiveren en verkorten vorm te geven? En hoe gaat u om met de introductie van de nieuwe KD’s in het onderwijs?

Tijdens deze studiedag zal een gastspreker aanwezig zijn van ROC Nijmegen. Hij zal toelichten hoe de beleidswijziging daar is aangegrepen als impuls voor kwaliteitsverbetering.

Mix van praktijk en theorie
De studiedag bestaat uit een mix van praktijkervaringen, theoretische achtergronden en vooral ook uitwisseling van good practices met elkaar en actief werken aan herontwerp. Voor een optimaal rendement van de studiedag vragen we de deelnemers voorafgaande aan deze studiedag een korte analyse uit te voeren naar de stand van zaken binnen hun school / opleiding.

Kwaliteitsverbetering
Consultants Sandra Beugel en Sietske Sportel begeleiden deze studiedag. Tijdens deze dag zal ook gastspreker aanwezig zijn van ROC Nijmegen. Hij zal toelichten hoe de beleidswijziging daar is aangegrepen als impuls voor kwaliteitsverbetering.

Meer informatie over het programma, de kosten en hoe aan te melden vindt u op de website van Profiel.

Doelgroep
Onderwijsontwikkelaars, opleidingsmanagers, teamleiders, curriculumontwikkelaars die betrokken zijn bij de implementatie van Focus op Vakmanschap binnen hun team/organisatie
Locatie
Leerhotel Het Klooster te Amersfoort
Zoeken

Contactpersoon

 Sandra Beugel
Sandra Beugel
Managing consultant
06-51347470

Socialize met CINOP