Hackathon aantrekkelijk ondernemerschapsonderwijs | Deel je ideeën en meld je aan

Hackathon ondernemerschap onderwijs

17 september 2020

Mbo-scholen moeten ook komend schooljaar invulling geven aan de nieuwe anderhalvemetereconomie. Hoe doe je dat? En welke mogelijkheden zijn er? Om snel concrete aanpakken te ontwikkelen organiseert O2LAB in samenwerking met ECBO – onderdeel van CINOP –  een hackathon. Binnen 8 uur ontwikkelen deelnemers aanpakken die het ondernemerschapsonderwijs bij de herstart direct kan gebruiken.

Voortraject: deel je ideeën!

Het voortraject tijdens de schoolvakantie bestaat uit een online platform waarop professionals ideeën kunnen achterlaten voor de hackathon. Dit platform vindt je hier. Denk mee! Waar liggen uitdagingen en kansen om waarde te creëren in onderwijsprojecten in de ondernemende keuzedelen? Wat zijn geschikte opdrachten en wat is een goede mix van online en offline leren?

Voor wie is de hackathon?

Mbo-docenten, oud mbo-studenten, startups, probleemeigenaren, (ondernemerschaps)experts en Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen.

Wat levert het je op?

De beoogde opbrengst van de hackathon zijn prototypes van leeractiviteiten/opdrachten/projecten die in het natraject worden uitgewerkt. Deze prototypes worden in oktober 2020 beschikbaar gesteld via O2LAB.

Meedoen?

De hackathon vindt plaats op donderdag 17 september 2020. Heb je interesse in deelname? Meld je dan aan!

Meer informatie? Neem gerust contact op