(Online) training | Pedagogisch didactisch handelen in afstandsonderwijs

22 juni 2020

Het wordt een bijzonder schooljaar vanaf september. Een (groot) deel van het onderwijs zal online verzorgd moeten worden. Hoe bied je als docent tijdens jouw online les structuur aan studenten? Hoe activeer je hen om aan de slag te gaan? CINOP biedt een (online) training aan van één dagdeel waarin didactiek binnen online onderwijs centraal staat. Met deze training zorg je ervoor dat de basis in digitale didactiek op orde is.

Extra ondersteuning ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar

Het afstandsonderwijs vraagt van docenten dat ze op creatieve wijze hun bestaande lesmateriaal omvormen. We delen tijdens de (online) training kennis met de deelnemers en werken met hen toe naar direct resultaat, zodat zij aan het eind van de training een activerende online les hebben ontworpen. Wil jij jouw docententeam ook wat extra ondersteuning bieden ter voorbereiding op het nieuwe schooljaar? Neem voor meer informatie contact op met een van onze collega’s.

Voor wie?

Onderwijsteams die komend schooljaar (deels) online lessen gaan verzorgen en hierin willen professionaliseren.

Wanneer?

Een online sessie (op afspraak) van 3 – 3,5 uur.

Deelnemers en prijzen

We bieden de training aan voor een tarief van €1.500,- per dagdeel (excl. reiskosten) voor een groep van maximaal 10 deelnemers. De training is vrijgesteld van btw.

Aanmelden of praktische vragen?

Ben je geïnteresseerd in de online training? Of heb je inhoudelijke vragen over de training? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op voor meer informatie

Gerelateerde artikelen